Medewerkers blijven motiveren met Effectief leidinggeven

Ook mogelijk met unieke outdoor – indoor experience

Rondom een kampvuurJungle kamp

Lukt het u om uw medewerkers blijvend te motiveren en steeds weer tot betere prestaties te brengen? Zijn uw medewerkers net als u sterk betrokken bij het succes van uw organisatie? Bent u probleemoplossend ingesteld, voorziet en voorkomt u onregelmatigheden? Schakelt u soepel van een regelende stijl van leidinggeven naar een coachende stijl en omgekeerd? Bent u in staat om het beste uit uw medewerkers te halen? Belangrijke vragen die aan de orde komen tijdens de intensieve 4-daagse training Effectief leidinggeven. Deze training wordt aangeboden op diverse locaties door heel Nederland.

Outdoor activiteiten, maar wel binnen
In samenwerking met ‘Indoor Outdoor Experience’ van De Schildkamp in Asperen kunnen wij een unieke outdoor ervaring bieden. Rondom de thema’s Teamvorming en Communicatie is er tijdens de training Effectief leidinggeven een dagdeel in een outdoor omgeving, maar wel binnen.

Heeft u geen/weinig kennis/ervaring op het gebied van leidinggeven?
Dan kunt u eerst de eendaagse cursus Leidinggeven en motiveren volgen.

Incompany training
Alle 3 hiervoor genoemde trainingen organiseren wij ook incompany. Meer weten over de mogelijkheden? Bel (015 219 13 93) of mail (dumoulin@mkbct.nl) drs. Jeanne Dumoulin.