NIEUW: Trainingen Online marketing

Online marketing is anno 2018 niet weg te denken uit marketingactiviteiten van bedrijven. Er zijn veel toepassingen waarvoor je geen experts hoeft in te huren. Dat kun je zelf in korte tijd leren! Om je daarmee te helpen introduceert MKB Cursus & Training vier nieuwe trainingen. In deze trainingen staat online marketing centraal. Trainingen die je geld opleveren door hogere opbrengsten en minder kosten! Door één dag te investeren in een training kun je een hoog rendement behalen.

Online marketing voor het mkb
Tijdens deze training leer je de mogelijkheden van online marketing kennen. Leer wat relevant is en waar je snel voordeel mee behaalt (lees: de training terugverdient). We geven je direct bruikbare informatie waarmee je leert focussen op de meest relevante onderdelen van online marketing.

Google Adwords Essentials
De Google documentatie en trainingen zijn erop gericht om snel met Google Adwords aan de slag te gaan. Helaas leidt dit er vaak toe dat gebruikers met beperkte kennis budgetten toekennen aan Google Adwords zonder dat het ook maar iets oplevert. Verleid door € 50,- gratis advertentietegoed gaan velen aan de slag met een minimale besteding van € 5,- per dag, wat doorlopend is en op jaarbasis minimaal €1.825,- kost. Met deze training helpen wij je om nét iets verder te kijken waardoor je sneller kunt starten zodat de eerste ervaring met online adverteren een positieve is.

Google Analytics Essentials
Geld uitgeven is gemakkelijk. Maar weet je ook wat je website oplevert? Weet je hoe je (potentiële) klanten je site vinden? Waar ze naar op zoek zijn? Weet je waar je bezoekers afhaken en welke pagina's zij het meest interessant vinden? Altijd al willen weten hoeveel je advertenties nu werkelijk opleveren? Met de training Google Analytics Essentials krijg je inzicht in de resultaten van je online inspanningen. Een must voor iedereen die zich met online marketing bezighoudt.

Zoekmachine Optimalisatie Essentials - SEO
In deze training leer je wat je zelf kunt doen om beter vindbaar te zijn op het web. Hoewel SEO geen sprint maar een marathon is, geeft deze cursus concrete handvatten om het maximale uit je website te halen. Verbeter je website en vergroot het bezoekersaantal naar je website met vele direct bruikbare tips.

Sociale media trainingen
Naast bovenstaande nieuwe online marketing trainingen verzorgt MKB Cursus & Training ook trainingen op het gebied van Sociale media.
Klik op onderstaande titels voor meer informatie.
Sociale media voor beginners
Sociale media voor gevorderden
Zakelijk gebruik van Facebook
Facebook marketing