Trainingen voor de flexbranche in samenwerking met de NBBU

MKB Cursus & Training organiseert in het najaar 2017 opnieuw inspirerende trainingen, cursussen en workshops voor ondernemers en medewerkers in de flexbranche. Het nieuwe programma is samengesteld in nauwe samenwerking met de NBBU; dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt.Logo NBBU

Het programma bestaat onder andere uit: Succesvolle doorgroei van je onderneming, Betere teamleider, Omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag, Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren en Zakelijk gebruik van sociale media (voor beginners en gevorderden).

Nieuw: Training Telefonische acquisitie
Nieuw in het programma is de training Telefonische acquisitie. Bij telefonisch afspraken maken gaat het er in eerste instantie niet om waarom een klant een afspraak met jou zou willen maken. Juist te weten waarom hij dat niet zou willen, gaat je helpen om jezelf en je organisatie positief te onderscheiden van de massa. Deze training helpt je dat onderscheid te maken.


De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. De NBBU behartigt de belangen van ruim 1.100 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt.