Wanneer wil je gaan?

27 januari; 3 februari 2020
10:00-16:00 · Den Bosch

€ 719,50
voor MKB-Nederland leden
€ 769,50 voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 719,50
voor MKB-Nederland leden
€ 769,50 voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums

Coachend leidinggeven in de praktijk

Intro

Je wilt doelgericht, krachtig en effectief leidinggeven zodat de prestaties van je werknemers beter worden. Dan ben je op zoek naar de coachende stijl van leidinggeven. Deze stijl van leidinggeven is lastig om onder de knie te krijgen, maar als je het eenmaal doorhebt zal het je verder helpen. Tijdens deze training laten we jou ontdekken hoe leuk en interessant het is om op coachende wijze leiding te geven. En het mooie: na de training kun je ’t meteen toepassen!

Wat leer je?

Je krijgt inzicht in de aanpak en de methode van coachend leidinggeven, waardoor jouw medewerkers beter presteren. Je leert resultaatgericht leiding te geven aan individuele medewerkers én aan teams. Je scherpt jouw vaardigheden op het gebied van coachen aan. Je leert gesprekken te voeren die je medewerkers betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel geven. Je leert samen met je medewerkers doelen te stellen en ze feedback te geven op hun resultaten. Je medewerkers worden meer zelfstandig. Je rol als leidinggevende verandert na deze training. In het belang van jezelf, van je medewerkers en van jouw organisatie. Gun jezelf zo'n verandering!

Programma

Tijdens de training Coachend leidinggeven komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:
  • Wat is coaching;
  • Coachingsaanpak;
  • Coachingsvaardigheden;
  • Coachingscyclus;
  • Coachingsplan;
  • Resultaatgericht leidinggeven;
  • Feedback geven;
  • Coachen van teams.

Voor wie?

De training is bestemd voor directeuren, ondernemers, managers of leidinggevenden met minimaal drie jaar ervaring in leidinggeven of voor oud-deelnemers aan de training ‘Effectief leidinggeven’.

Investering

Als lid van MKB-Nederland betaal je voor deze tweedaagse training € 719,50; ben je geen lid, dan € 769,50. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen en tips

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.

We geven ook andere cursussen en trainingen op het gebied van leiderschap en leidinggeven. Misschien vind je onderstaande suggesties ook interessant!

Een cursist over:

Hoe kun je het beste uit mensen halen? Die vraag wilden we als leidinggevenden graag beantwoorden. De training geeft aanknopingspunten om vooruit te kunnen. Vooral van de rollenspelen leer je veel, alleen al door naar collega’s te kijken en te luisteren. Op de werkvloer merk ik al verschil. De communicatie verloopt beter. Je doet niet zonder meer aannames, je denkt na over gesprekken.

ACE Pharmaceuticals BV, Zeewolde
Roselinda van der Vlugt, hoofd Registratie & Medical Info
€ 719,50
voor MKB-Nederland leden