Grip op je tijd en e-mail

Deze training biedt je twee vliegen in één klap:

  • Je leert handig werken met Outlook.
  • Je leert je tijd te managen.

Het behandelen van je e-mail en de werkzaamheden die daaruit voortvloeien, kosten je enkele uren per dag. Efficiënt kunnen werken begint dus met efficiënt kunnen e-mailen. Outlook, waarin je je e-mail ontvangt en je agenda beheert, is hiermee één van de belangrijkste programma's geworden waar je mee werkt. De moeite waard om je daar verder in te verdiepen!

Doelstelling
De training Grip op je tijd & e-mail duurt twee dagdelen. In deze training leer je op efficiënte wijze je e-mail te managen, zodat je overzicht houdt in al je berichten. Outlook heeft hiervoor handige toepassingen die je direct ter plekke leert toe te passen op je laptop. Daarnaast biedt Outlook diverse mogelijkheden om je taken en tijd te organiseren en te managen. Je leert verschillende timemanagement principes en hoe je ze toepast in jouw eigen praktijk.

Programma
Tijdens de training Grip op je tijd en e-mail komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Overzicht aanbrengen.
  • Mappenstructuur.
  • Werken met de takenlijst.
  • Gebruik van Regels.
  • Voorkomen van veel e-mail.
  • Agenda gebruiken.
  • Sneller en geconcentreerder werken.
  • Overige tools in Outlook.

Er wordt tijdens deze training veel geoefend. Advies: neem je laptop mee!

Het aantal deelnemers per groep is maximaal acht. Je kunt je persoonlijke vragen over het slim en efficiënt gebruik van Outlook aan de orde stellen. Ook is er voldoende ruimte om te oefenen en de stof direct toe te passen op je eigen praktijksituatie.

Deelnemers
De training is bestemd voor mensen die efficiënt met Outlook willen kunnen werken en die overzicht in hun e-mail willen.

Cursusgroepen
We verzorgen deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die je het best schikt. De training kan ook naar je wensen worden aangepast.

Aantal dagdelen en prijs
De training bestaat uit 2 dagdelen. De prijs per deelnemer is € 365,- voor leden van MKB-Nederland en € 395,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW, exclusief € 14,75 voor het boek: 'grip op je e-mail = grip op je werk' en € 19,75 per dag arrangementskosten. De training wordt verzorgd door Annemiek Tigchelaar. Het boek is door haar geschreven.

Informatie
Heb je nog vragen over deze training, dan kun je contact opnemen met het cursussecretariaat van MKB Cursus & Training: telefoon (015) 219 13 90.

 


Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar
(015) 219 13 90

Klik hier voor de overige cursussen