Grip op je stress

Je werk is nooit af, al werk je nog zo slim of nog zo hard. Wanneer is het genoeg? Wanneer stop je? Waar stopt werken en begint jouw eigen tijd? Die grens wordt steeds vager. En het vinden van de balans steeds lastiger.

Stress is een gevoel waarbij je de controle over je tijd en taken hebt verloren. We geven je de controle terug en leren je de juiste dingen op het juiste moment te doen. Dat doen we middels deze eendaagse training. 

Grip hebben op je stress betekent dat je met een andere bril naar je werk kunt kijken. Soms is werkdruk prima, maar te lang een hoge werkdruk is schadelijk voor jouw productiviteit, gezondheid en geluk.

Het gaat er niet altijd om meer gedaan te krijgen, maar de juiste of belangrijkste dingen gedaan te krijgen. Met een hoge kwaliteit. Leren te concentreren en aandacht geven aan prioriteiten die er echt iets toe doen.

Doelstelling
Doelstelling van de training is het weer grip kunnen krijgen op je tijd en tot rust kunnen komen. Hiermee kun je een burn-out voorkomen en het plezier in je werk terugvinden. 

Programma
Tijdens de training Grip op je stress komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Rust in je hoofd creëren.
  • Energiegevers en energienemers.
  • Prioriteiten stellen en je tijd indelen.
  • Leren loslaten.
  • Leren 'nee' zeggen.
  • Oefeningen.

Het aantal deelnemers per groep is maximaal acht. Je kunt je persoonlijke vragen aan de orde stellen. 

Na de training hebben de deelnemers recht op een coachingsessie van een uur via Skype of telefoon.

Deelnemers
De training Grip op je stress is voor medewerkers die weer in staat willen zijn het eigen werk te organiseren.

Cursusgroepen
Wij verzorgen deze training desgewenst ook voor groepen van één organisatie. Wij zorgen er dan voor dat de medewerkers efficiënt kunnen (samen)werken en grip krijgen op hun stress. Medewerkers leren de juiste zaken op de juiste moment te doen. Waarbij een gezonde werkhouding zorgt voor vitaliteit en werkplezier. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die je het best schikt. 

Aantal dagdelen en prijs
De training bestaat uit 2 dagdelen plus 1 coachingsessie van een uur via Skype of telefoon. De prijs per deelnemer is € 365,- voor leden van MKB-Nederland en € 395,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW en € 19,75 per dag arrangementskosten. 

Informatie
Heb je nog vragen over deze training, dan kun je contact opnemen met ons opnemen, telefoon (015) 219 13 90.


Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar
(015) 219 13 90

Klik hier voor de overige cursussen