ICT'ers binden & boeien

Chaos op de ICT arbeidsmarkt?!
Hoe voorkomt u dat dit groeistagnatie veroorzaakt binnen uw onderneming?

...en nu...serieus..schaarste op de ICT arbeidsmarkt! Zonder uw ingrijpen wordt deze schaarste de groeibeperking van uw bedrijf! 

Graag nodigen wij u uit voor de workshop 'ICT'ers binden & boeien'. U gaat dan onder begeleiding van Anneke Sluiter-Mijnheer, met collega's uit de branche, serieus aan de slag om deze dreiging om te zetten in een kans.

De workshop is een mix van trainen, cursus en dialoog, gericht op: het 'anders ondernemen met uw (potentieel) menselijk kapitaal'.

Concreet gaat het over de vraag hoe u uw medewerkers kunt binden & boeien aan uw organisatie en hoe u daarmee potentiële medewerkers kunt enthousiasmeren bij u te komen werken. Met als uiteindelijke doel, de (groei) ontwikkeling van uw bedrijf.

Uw agenda, vooral gericht op klant en het product, vraagt nu expliciet tijd voor uw belangrijkste succesfactor, namelijk het menselijk kapitaal. 

U kunt voor deelname aan deze sessies kiezen uit een middag of een avond. 

Thema's die aan de orde komen zijn:

  • Hoe serieus is het dreigend tekort aan ICT'ers?
  • Arbeidsvoorwaarden en de nieuwe generatie ICT'ers.
  • Wanneer is het 'goed' genoeg voor ICT-medewerkers?
  • Als het tekort werkelijkheid wordt welke ondernemerslessen uit het verleden gaan we dan inzetten?

Deelnemers
Deze bijeenkomst is bestemd voor directeuren, ondernemers, managers en leidinggevenden in de ICT-branche die met branchegenoten een dagdeel willen brainstormen over een dreigend tekort aan ICT-medewerkers.

De trainer
Anneke Sluiter-Mijnheer is meer dan twintig jaar actief in verschillende MKB-organisaties. Ze heeft daar, vanuit diverse functies, altijd haar stempel gezet op groei en organisatie-ontwikkeling. De van huis uit meegekregen ondernemersgeest en haar overtuiging dat dit met en door mensen iedere dag leuker en succesvoller kan worden, maakt haar een interessante spreker/gast voor iedere ondernemer. 
Anneke Sluiter

Cursusgroepen
MKB Cursus & Training verzorgt deze workshop ook voor groepen. De workshop wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die u het beste schikt. 

Aantal dagdelen en prijs
De bijeenkomst bestaat uit 1 dagdeel. De prijs per deelnemer is € 175,- voor leden van MKB-Nederland en € 195,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW en exclusief een bijdrage van €5,- arrangementskosten.

Informatie
Heeft u nog vragen over deze workshop, dan kunt u contact opnemen met het cursussecretariaat van MKB Cursus & Training: telefoon (015) 219 13 90 of per mail, klik dan hier.


Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar
(015) 219 13 90

Klik hier voor de overige cursussen