Wanneer wil je gaan?

20 maart 2019
10:00-16:00 · Ede
6 mei 2019
10:00-16:00 · Utrecht

€ 360,-
voor MKB-Nederland leden
€ 395,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums Gratis brochure aanvragen
€ 360,-
voor MKB-Nederland leden
€ 395,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datumsGratis brochure aanvragen

OR-training voor ondernemers

Intro

De Wet op de Ondernemingsraden 1998 geeft aan de ondernemingsraad een zelfstandige positie. Deze training behandelt de regels die bestaan rond het overleg tussen de Ondernemingsraad / Personeelsvertegenwoordiging (OR/PVT) en de ondernemer. We besteden aandacht aan de bevoegdheden van de OR/PVT en de rechten en plichten van de bestuurder. Je traint de vaardigheden om een succesvolle samenwerking met de OR/PVT te ontwikkelen.

Wat leer je?

Je krijgt handvatten voor een succesvolle samenwerking met de Ondernemingsraad of de Personeelsvertegenwoordiging. Tijdens de bijeenkomsten zal de persoonlijke ervaring van de deelnemers als leermateriaal gebruikt worden.

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:
  • De Wet op de Ondernemingsraden met de belangrijkste bevoegdheden van de ondernemingsraden zoals adviesrecht, instemmingsrecht, managementvragen en de informatieverstrekking aan de OR.
  • Voorbereiden van en oefenen in een simulatie, waarbij een overlegvergadering wordt nagebootst.
  • De relatie van de directie met de OR en haar achterban.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor directeuren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en anderen die namens een bedrijf of organisatie overleggen of onderhandelen met een Ondernemingsraad of Personeelsvertegenwoordiging.

Maatwerk

Wij verzorgen deze training ook voor groepen. Deze wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats naar jouw keuze. Wij passen de training aan je wensen aan. Wij verzorgen ook op maat gesneden trainingen voor leden van een Ondernemingsraad.

Investering

Als lid van MKB-Nederland betaal je € 360,-; ben je geen lid, dan € 395,-. Het cursusboek kost € 60,-. Voor de accommodatie, koffie, thee en lunch betaal je € 19,75. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.
€ 360,-
voor MKB-Nederland leden