Succesvol telefonisch verkopen

Uw non-verbale sterke punten kunnen u in het telefoongesprek niet helpen, dus moet u het hebben van andere kwaliteiten. U bent aangewezen op uw telefonische gesprekstechnieken en uw vermogen in te spelen op het gedrag van de klant. Deze training helpt u en uw medewerkers uw dienst en/of product succesvol te verkopen via de telefoon. 

Doelstelling
De deelnemers leren succesvoller te zijn in het telefonisch verkopen van diensten en producten. Tevens leren de deelnemers klantvriendelijker te zijn aan de telefoon en hun telefonische communicatie met (potentiële) klanten en relaties te verbeteren. De training is zeer praktisch opgezet. Er wordt veel geoefend met het voeren van telefoongesprekken. De gesprekken worden opgenomen met videoapparatuur.

Programma
Voor medewerkers die zich bezighouden met het afhandelen van inkomende telefoongesprekken adviseren wij de training Klantvriendelijk telefoneren. De training Succesvol telefonisch verkopen is zeer praktisch opgezet. Er wordt veel geoefend met het voeren van telefoongesprekken. De volgende onderwerpen worden behandeld:

 

  • Klantvriendelijk telefoneren.
  • Commerciële gespreksvoering.
  • Telefonisch verkopen.
  • Het maken van afspraken.
  • Omgaan met telefonische klachten.
  • Het voeren van slechtnieuwsgesprekken.
  • Omgaan met lastige klanten.
  • Het ontwikkelen en hanteren van telefoonscripts. 

 

Deelnemers
De training is bedoeld voor ondernemers en medewerkers die zich veel bezighouden met telefonische verkoop en acquisitie. De training is geschikt voor medewerkers van de verkoopbuitendienst en -binnendienst.

Trainingsgroepen
Wij verzorgen deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die u het best schikt. De cursus kan ook naar uw wensen worden aangepast.

Aantal dagdelen en prijs
De training bestaat uit 4 dagdelen. De prijs per deelnemer is € 499,- voor leden van MKB-Nederland en € 549,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW, exclusief een bijdrage van € 25,- voor cursusmaterialen en € 19,75 per dag arrangementskosten.

Informatie
Heeft u nog vragen over deze training, dan kunt u contact opnemen met het cursussecretariaat van MKB Cursus & Training: telefoon (015) 219 13 90 of per mail, klik dan hier.