Praktijktraining Notuleren

Goed notuleren is niet eenvoudig. (Beter) notuleren leer je vooral door het veel te doen en te oefenen in praktijksituaties. Je kunt als notulist ook veel opsteken van de ervaringen van collega's. MKB Cursus & Training verzorgt de praktijktraining Notuleren voor iedereen die zijn of haar kennis en vaardigheden van notuleren wil verdiepen en/of eerder een cursus Notuleren heeft gevolgd.

Doelstelling 
U verdiept uw notuleerkennis en notuleervaardigheden tijdens deze training van één dagdeel. Uw oude kennis wordt opgefrist. U leert ook van de kennis en ervaring van zowel uw cursusleider als van de andere deelnemers.

Programma
Tijdens de praktijktraining notuleren staan oefeningen van en in praktijksituaties centraal. Aan de orde komen onder andere:

  • Korte opfrisser van bestaande kennis en ervaring.
  • Praktijkopdrachten en praktijkoefeningen in uiteenlopende situaties. Hierbij wordt onder meer gebruik gemaakt van diverse vergadersituaties op film.
  • Uitwisseling van ervaringen en het bespreken van problemen uit uw praktijk met de andere deelnemers en met uw trainer.
  • Praktische tips voor efficiënt en effectief notuleren.
  • Tips voor het optimaal gebruik maken van uw laptop bij het notuleren.

Deelnemers
Deze training is voor iedereen die zijn/haar kennis en vaardigheden van notuleren wil verdiepen en/of een cursus notuleren heeft gevolgd.

Cursusgroepen
Wij verzorgen deze training ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die u het beste schikt. Het programma kan eventueel naar uw wensen worden aangepast. Meer weten? Bel met Jeanne Dumoulin (015) 219 13 93 of stuur een e-mail, klik dan hier.

Aantal dagdelen en prijs
De praktijktraining notuleren bestaat uit 1 dagdeel. De prijs per deelnemer is € 189,- voor leden van MKB-Nederland en € 199,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW, maar inclusief consumpties en hand-out.

Verwante cursussen
MKB Cursus & Training verzorgt ook:


Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar
(015) 219 13 90

Klik hier voor de overige cursussen