Wanneer wil je gaan?

13 maart 2018
9:30-16:00 · Assen
28 mei 2018
9:30-16:00 · Amsterdam
28 juni 2018
9:30-16:00 · Soest
10 september 2018
9:30-16:00 · Nijmegen
20 november 2018
9:30-16:00 · Soest
3 december 2018
9:30-16:00 · Amsterdam

€ 365,-
voor MKB-Nederland leden
€ 395,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums Gratis brochure aanvragen
€ 365,-
voor MKB-Nederland leden
€ 395,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datumsGratis brochure aanvragen

Werving en selectie

Intro

Het is van belang dat je onderneming een vakkundig uitgestippeld werving- en selectieproces bevat. Je wilt natuurlijk wel blijven concurreren, toch? Het is immers zo dat, wanneer je talent in huis hebt gehaald, je dit vrijwel direct merkt aan je bedrijfsresultaten. Lukt het jou om de juiste medewerker te werven en te selecteren in de lijn met de strategie en doelstelling van je onderneming? Deze training geeft je inzicht in het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van die ene perfecte kandidaat.

Wat leer je?

Je krijgt inzicht en vaardigheden om beter te werven en te selecteren. Na afloop van de training Werving & selectie weet je beter hoe je de juiste kandidaat o.a. op basis van sollicitatiebrieven moet selecteren voor een gesprek en hoe je vervolgens na één of meer gesprekken tot een gefundeerde beslissing kunt komen.

Programma

Om extra vaardigheden te krijgen in het proces van de briefselectie, kruip je tijdens de training zelf in de huid van een sollicitant. Zo wordt het feitelijke sollicitatiegesprek geoefend. De training Werving en selectie behandelt de volgende onderwerpen:
  • Opbouw personele bezetting in de organisatie;
  • Vertrek van medewerkers als moment om kritisch naar uw bezetting en organisatie te kijken;
  • De samenstelling van het huidige team en de behoefte aan andere kwaliteiten;
  • De valkuil van zoeken naar een kloon;
  • Briefselectie;
  • Het selectiegesprek;
  • Het aanstellingsgesprek.

Voor wie?

De training is bestemd voor ondernemers of directeuren in het midden- en kleinbedrijf en medewerkers die zich bezighouden met personeel werven en selecteren.

Maatwerk

Wij verzorgen deze training ook voor groepen. Deze wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats naar jouw keuze. Wij passen de training aan je wensen aan.

Investering

Als lid van MKB-Nederland betaal je € 365,-; ben je geen lid, dan € 395,-. Het cursusboek kost € 35,-. Voor de accommodatie, koffie, thee en lunch betaal je € 19,75. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.

Een cursist over:

We hebben al een evaluatie formulier ingevuld. De trainer was zeer bekwaam evenals de actrice. Ik heb veel van deze dag opgestoken.
Het is belangrijk om goed om te gaan met de investering (de medewerker). Verder waren de praktische oefeningen in gespreksvoering verhelderend. We zijn op zoek naar de juiste persoon! Dat vond ik een eye opener.

Humanitas
Femke Kosters
€ 365,-
voor MKB-Nederland leden